Ondersteuning bij personeelsbeleid

Ondersteuning bij personeelsbeleid

VDAB: eerste hulp bij rekruteren

Eerste hulp bij rekruteren vind je bij VDAB. Je kan er vacatures publiceren, kandidaten vinden, aanwervingstips ontvangen, ... VDAB organiseert ook regelmatig gratis bijblijfsessies over recente HR-ontwikkelingen.

VDAB voor werkgevers

Volg een bijblijfsessie van VDAB

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB blijblijfsessies over HR-topics!

VDAB Bijblijfsessies

Doe een beroep op uitzend- en/of selectiekantoren

In Roeselare bloeit de sector van interimkantoren en personeelsselectie. Op de economische kaart vind je een duidelijk overzicht van alle gevestigde kantoren. Selecteer de sector ‘interimkantoren en personeelsselectie’ (onder rubrieken - Diensten).

Economische kaart Roeselare

Jobstap: wegwijs in je personeelsbeleid (Unizo)

Met het 'lerend netwerk'-traject Jobstap maakt Unizo KMO-bedrijfsleiders verder wegwijs in het HR-beleid van hun bedrijf. Tijdens vier interactieve sessies gaat Unizo aan de slag met een kleine groep van acht personen: ondernemers die zelf instaan voor hun personeelsbeleid of hun HR-medewerker. Voorwaarde is dat de deelnemers niet uit dezelfde branche komen. Naast de nodige tips en tricks, begeleidt Unizo je ook intensief in de opmaak van competentieprofielen als in de zoektocht naar personeel op korte termijn of binnen enkele maanden. Zo stoom je je HR-beleid klaar voor de toekomst.

Jobstap personeelsbeleid

WELT: ontwikkel of optimaliseer je personeelbeleid (VOKA)

WELT is het traject van Voka dat ondernemingen helpt om hun talent -en opleidingsbeleid te ontwikkelen en/of verder te optimaliseren om zo mensen toe te leiden en (tevreden) aan het werk te hebben en te houden. Je leert er proactief inspelen op de uitdagingen van de arbeidsmarkt.

  • Optimaliseer uw personeelsbeleid
  • Krijg advies op maat en leer van andere ondernemingen
  • Geef een boost aan je employer branding
  • Focus op werkplekleren – extra wervingskanaal

WELT West-Vlaanderen